Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Épületüveg fóliázás

Főkategória >Épületüveg fóliázás

Sorrend:

Biztonsági fóliák

A biztonsági fólia az épület leggyengébb pontjának biztonságosabbá, erősebbé tételéhez járul hozzá. A biztonsági fóliák annyira erősen tapadnak az üveg felületéhez, hogy bármilyen külső behatás okozta törés esetén sem engedik, hogy az üvegszilánkok szétrepüljenek és ezzel  személyi- vagy anyagi jellegű sérülést okozzanak. Esztétikus hatást kölcsönöz az ablakfelületnek, könnyen tisztítható és védi az üveget a különböző karcolásoktól, sérülésektől.

A fólia üvegre felszerelve,annak védelmi szintjét a MABISZ által meghatározott,részleges mechanikai védelmi szintre emeli,így rács kiváltására alkalmassá teszi azt,megszünteti a törés esetén annak szilánkos törését,igy a balesetveszély is megszünik.

A biztonsági fóliák hirtelen mechanikai behatás esetén az üveget egyben tartja, mivel az üvegszilánkok a fóliához ragasztva maradnak.

A víztiszta biztonsági fólia egy teljesen átlátszó torzitásmentes védőbevonatot képez az üvegen, 99%- os UV védelemmel kombinálva.  A színezett vagy tükröző biztonsági fóliák a bejövő  napsütést erejét is csökkentik ,és a beláthatóságot is nagymértékben megakadályozzák.

Védje családját és munkatársait az üvegtörés esetén szétrepülő üvegszilánkok okozta sérülések ellen SkyFol Security biztonsági és szilánk mentesítő üvegfóliákkal.

A biztonsági fólia előnyei:

- biztonságvédelem

- betörésvédelem

- UV védelem

- hővédelem

 
Dekoráció

Egy üzlet leglátványosabb reklámfelülete maga a portál vagy bármilyen utcafronton felhasználható felület. Cégünk segítséget nyújt az előre megtervezett grafikájú dekoráció megfelelő anyagának kiválasztásában, illetve az optimális és időtálló felhelyezésben.

Egy jól elhelyezett fólia az erkélyen, ablakon feldobja a legegyszerűbb házat is.

dekoratív fólia segítségével a már meglévő üveg felületén matt üveg hatása érhető el, annak minden szépségével és eleganciájával együtt.

 
Hő-és belátásvédelem

Napjainkban egyre fontosabb a privátszféra védelme.

belátásvédelmi fólia segít értékeinket, adatainkat és családunkat is megvédeni a kíváncsiskodóktól. A belátásvédelmi fólia designjának kiválasztásában csak képzeletünk szabhat határt. Elérhető már az átlátszótól egészen a különböző színű és mintázatúig, mely teljes- vagy részleges betekintés védelmet biztosíthat.

Az ablakokon elhelyezett víztiszta hővédő fólia biztosítja számunkra a kellemes hőérzetet, télen akár 2-3 fokkal emeli a hőfokot, nyáron pedig akár mínusz 7-8 fokkal teszi hűvösebbé a helyiséget. Mindemellett hőszigetelő funkciója miatt, szinten tartja a helyiségben lévő hőmérsékletet, ezzel elősegítve az energiatakarékos, gazdaságos hűtést-fűtést.

Fényvédő fóliával ellátott ablakainkon keresztül nem jut át a káros UV sugárzás. Véd az égető napsütéstől, de ugyanúgy beengedi és egyenletes oszlatja el a kellemes, természetes napfényt. Az UV- és az infrasugarak nem melegítik fel a helyiséget a fényvédőfólia hatására, nem hagyják kifakulni a padlót és a bútorokat, mindezek mellett segítik a beltér hőfokának csökkenésében. 

 

Webáruház készítés