Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Kavicsvédő fólia

Főkategória >Kavicsvédő fólia

Sorrend:

Clearplex/üveg fólia

A ClearPlex® szélvédő fólia forradalmi, egyedülálló megoldást kínál a szélvédő-technológiák területén. A mindennapi közlekedése során számos kockázattal kell szembenéznünk. Különösen igaz ez autónk fokozottan veszélyeztetett részére, a szélvédőre. 

A ClearPlex® kavicsfólia az első és egyetlen víztiszta szélvédőfólia. A szabadalmaztatott fejlesztés csökkenti az általános közlekedési hatások okozta sérüléseket, veszélyeket: jelentősen mérsékli a kődarabok becsapódását, a kavicsok felverődése által keletkező ütődéseket, benyomódásokat – megőrizve az üveg eredeti állapotát.

A fólia nem válik le, nem hólyagosodik, nem repedezik, nem sárgul meg, észrevehetetlen réteget képez. Tanusítvány igazolja mindezt a termék garanciális időtartamára.

Mindemellett mérsékli a beáramló hőt, így megnöveli autója kárpitjának élettartamát, védi az ember bőrét a káros UV-sugarakkal szemben.

A fóliát melegítéssel helyezik fel az üvegre, hogy a felületre teljesen rásimuló réteget képezzen, s 100%-os átláthatóságot biztosítson.

A ClearPlex® szélvédőfólia védelmet nyújt az utak valamennyi jól ismert veszélyével szemben. A különböző eredetű becsapódások, melyek a fóliázatlan üveget bezúzzák, tehetetlenek a ClearPlex® szélvédő fólia megoldásával szemben: csupán tűszúrásnyi nyomot hagynak a fólián, miközben maga a szélvédő sértetlen marad. A ClearPlex® szélvédőfólia ütésálló, sőt ellenáll a mindennapok szokásos használata – például az ablaktörlő – által okozott igénybevételnek.A fólia lényegesen olcsóbb megoldást kínál, mint egy új szélvédő cseréje,.

 
Karosszéria fólia

Karosszéria fólia használatával két fontos célt érhetünk el. Az egyik a karosszéria, a fényezés védelme, a napsugárzástól, de akár a kövek felverődésétől is. A másik: új vizuális élményt kölcsönzünk az autónknak.

A karosszéria fólia mindenek előtt új lehetőségeket kínál az autó külsejének megváltoztatására. Már egyes karosszéria elemek fóliázásával is módosíthatjuk a jármű megjelenését. 

 

 

Webáruház készítés