Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Biztonsági fóliák

Biztonsági fóliák

A biztonsági fólia az épület leggyengébb pontjának biztonságosabbá, erősebbé tételéhez járul hozzá. A biztonsági fóliák annyira erősen tapadnak az üveg felületéhez, hogy bármilyen külső behatás okozta törés esetén sem engedik, hogy az üvegszilánkok szétrepüljenek és ezzel  személyi- vagy anyagi jellegű sérülést okozzanak. Esztétikus hatást kölcsönöz az ablakfelületnek, könnyen tisztítható és védi az üveget a különböző karcolásoktól, sérülésektől.

A fólia üvegre felszerelve,annak védelmi szintjét a MABISZ által meghatározott,részleges mechanikai védelmi szintre emeli,így rács kiváltására alkalmassá teszi azt,megszünteti a törés esetén annak szilánkos törését,igy a balesetveszély is megszünik.

A biztonsági fóliák hirtelen mechanikai behatás esetén az üveget egyben tartja, mivel az üvegszilánkok a fóliához ragasztva maradnak.

A víztiszta biztonsági fólia egy teljesen átlátszó torzitásmentes védőbevonatot képez az üvegen, 99%- os UV védelemmel kombinálva.  A színezett vagy tükröző biztonsági fóliák a bejövő  napsütést erejét is csökkentik ,és a beláthatóságot is nagymértékben megakadályozzák.

Védje családját és munkatársait az üvegtörés esetén szétrepülő üvegszilánkok okozta sérülések ellen SkyFol Security biztonsági és szilánk mentesítő üvegfóliákkal.

A biztonsági fólia előnyei:

- biztonságvédelem

- betörésvédelem

- UV védelem

- hővédelem


Kérjen ajánlatot : Hajzer Mihály profifóliázó +36304094290

  • Cikkszám
    98
Webáruház készítés