Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Hő-és belátásvédelem

Hő-és belátásvédelem

Napjainkban egyre fontosabb a privátszféra védelme.

belátásvédelmi fólia segít értékeinket, adatainkat és családunkat is megvédeni a kíváncsiskodóktól. A belátásvédelmi fólia designjának kiválasztásában csak képzeletünk szabhat határt. Elérhető már az átlátszótól egészen a különböző színű és mintázatúig, mely teljes- vagy részleges betekintés védelmet biztosíthat.

Az ablakokon elhelyezett víztiszta hővédő fólia biztosítja számunkra a kellemes hőérzetet, télen akár 2-3 fokkal emeli a hőfokot, nyáron pedig akár mínusz 7-8 fokkal teszi hűvösebbé a helyiséget. Mindemellett hőszigetelő funkciója miatt, szinten tartja a helyiségben lévő hőmérsékletet, ezzel elősegítve az energiatakarékos, gazdaságos hűtést-fűtést.

Fényvédő fóliával ellátott ablakainkon keresztül nem jut át a káros UV sugárzás. Véd az égető napsütéstől, de ugyanúgy beengedi és egyenletes oszlatja el a kellemes, természetes napfényt. Az UV- és az infrasugarak nem melegítik fel a helyiséget a fényvédőfólia hatására, nem hagyják kifakulni a padlót és a bútorokat, mindezek mellett segítik a beltér hőfokának csökkenésében. 


Kérjen ajánlatot : Hajzer Mihály profifóliázó +36304094290

  • Cikkszám
    99
Webáruház készítés