Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Céges/flotta fólia

Céges/flotta fólia

Céges autóját bizonyára Ön is sokféle feladatra használja: szállításra, utazásra, vendégek fuvarozására. Miért ne hasznosíthatná reklámfelületként is? Egy figyelemfelkeltő autófóliázással hirdetése az egész országba eljuthat, így még több embert szólíthat meg. 

A járműreklám garantáltan megragad az emlékezetben egyedi megjelenésével. 

A dekorációk minőségi fóliák végett időtállóak, színük nem fakul ki és könnyedén tisztíthatóak.

Az autófóliázás egyik első területe a flotta fóliázás volt. A németországi taxik egységes színe volt az egyik első nagyobb feladat, amit az autófóliásoknak meg kellett oldani. A speciálisan erre a célra kifejlesztett autófóliák teljesítményét és előnyeit látva hamarosan egyre több megkeresés érkezett a kereskedelmi szektorból a járműflották átszínezésével kapcsolatban. A flotta fóliázás ezután gyorsan elterjedt, ma már minden országban találunk rá bőven példát és egyre több esetben alkalmazzák a cégek ezt a megoldást.

A flotta fóliázás egy költséghatékony módszer, olcsó elkészíteni és évekig fent maradhat az autón rengeteg lehetséges ügyfélhez eljuttatva a kívánt üzenetet.

Egy jól megtervezett autófóliázás nagyon figyelemfelkeltő tud lenni.

Flottája egységes megjelenése megbízhatóságot és összeszedettséget sugároz ügyfelei felé is.

Egy minőségi autófólia profi kivitelezéssel és megfelelő karbantartással hosszú ideig makulátlanul közvetíti a vevői felé közvetített üzenetét.

 Az autófólia egyszerűen eltávolítható és a figyelemfelkeltő autója visszaáll egy fehér tömegautóvá, vagy már jöhet is a következő kampány. Az autófólia egyik legnagyobb előnye, hogy eltávolítható.


Kérjen ajánlatot : Hajzer Mihály profifóliázó +36304094290

  • Cikkszám
    3
Webáruház készítés