Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Tuning jellegű fólia

Tuning jellegű fólia

Magyarországon minden autó tuning nagyon szigorú szabályozás alatt áll. Az autófólia sem kivétel ezalól, hiszen a fóliázás is átalakításnak minősül.

A jogszabályokat értelmezve egyetlen vasszabály vonatkozik az autófóliázásra: „B” oszloptól előre 70%-os fényáteresztéssel kell rendelkeznie az üvegfelületeknek. Ez a szabály azért nem túl „sportszerű”, mivel számos autó gyári üvegei már fólia nélkül is 70% alatti fényáteresztéssel rendelkeznek. 

Talán nem vitás, hogy az autófóliázás legtöbbek számára a tuningolást jelenti, hiszen egy átépített autó valóban aligha képzelhető el legalább üvegfólia nélkül, s ma már a karosszériát átöltöztető dekorfóliák is a tunerek bevált eszközeinek számítanak.

Ennek ellenére az autófóliázás volumen-megrendelői nem az autójukat átöltöztetők, hanem azok, akik járgányukat és magukat a hőtől, az UV-sugárzástól, a tolvajoktól, illetve az esetleges balesetek esetén az üvegszilánkoktól, illetve az ablakokon keresztül berepülő tárgyaktól óvni kívánják. Az autófóliázás ugyanis ezekről ugyanúgy szól, mint a különcködésről.


Kérjen ajánlatot : Hajzer Mihály profifóliázó +36304094290

  • Cikkszám
    2
Webáruház készítés