Kategóriák
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Hővédelem

Hővédelem

A meleg, nyári hónapok alatt úgy tűnik, nincs menekvés a perzselő napsugarak elől, még az autónkban sem.

Autófóliáinkk mindezt orvosolhatják. Csökkenthetik az autó belső felületeinek hőmérsékletét akár 16 °C-kal. A káros UV-sugarak 99%-át kiszűrik ,így csökkentik a fakulást vagy az UV okozta betegségek kialakulását.

Mindemellett a színezett autófóliák csökkentik a vakító fényt és így a szem megerőltetését is mérséklik.

Autófóliáinkk kínálatából különböző árnyalatokat választhat, a teljesen sötéttől – mely a belátás ellen is véd – a közel láthatatlanig, mely akár az előírásoknak megfelelően, az első ablakokra is felszerelhető.

Állítsa meg a hőt már az ablaknál! Erre a legjobb megoldás a SkyFol autófóliázás!

A SkyFol amerikai autóüveg fóliái segítenek a zavaró hő kiszűrésével, miközben üvegei kristálytisztán átláthatóak maradnak. Professzionális hővédő autófóliáink akár olyan szintet is biztosítanak, mintha a nap hő nélkül sütne.

3M fóliák

Egyedien új fejlesztésű fólia, mely teljes élettartama alatt megtartja eredeti színét ezáltal kölcsönöz tartós eleganciát. Ezek az autófóliák olyan ragasztóanyaggal vannak ellátva, melyek biztos tapadást eredményeznek bármely típusú autóüvegen. Megerősített karcálló réteggel ellátott elegáns színű fólia. A fólia felületén elhelyezett 3M™ logók, melyek az autó átadásakor kerülnek eltávolításra minőségi garanciát biztosít az ügyfél számára.

 


Kérjen ajánlatot : Hajzer Mihály profifóliázó +36304094290

  • Cikkszám
    112
Webáruház készítés